Tjänster - YadeArt
Grafisk formgivning och fotografering, för både små och stora företag.
design, formgivning, fotografering, hemsidor, layout, grafisk design, falun, dalarna, print, profilering, företagsprofilering, branding, logotyp, nystartat företag, grafisk profil, logga, kläder, studio, studiofotografering, broschyrer, flyer, exponering,
205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-205,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Tjänster

ETT AXPLOCK AV VAD VI SYSSLAR MED
Branding YadeArt

PROFILERING

Hur vill du att dina kunder ska uppfatta ditt företag?

En tilltalande grafisk identitet som återspeglar sig i all media ökar företagets trovärdighet. En röd tråd som följer allt material.  Den grafiska identiteten är företagets ansikte utåt. YadeArt hjälper till med hela paketet. Från Logotyp till en komplett grafisk profil.

PRINT

Formgivning av allt fysiskt material!

Med den grafiska profilen som grund tar vi fram en tilltalande representation av ditt företag i fysisk form. Allt från broschyrer, foldrar, visitkort, förpackningar – till större trycksaker såsom rolluper, skyltar, affischer, bilfolieringar och mycket mer!

Till dig som privatperson kan jag hjälpa till med bland annat: unika posters, inbjudningar av olika slag, program m.m.

visitkort
Photo

FOTOGRAFERING

Bra bilder – Säljande & ett seriöst intryck

I studion kan vi fota allt från produktfotograferingar till porträttfoton. En bild kan vara ett bra sätt att visa upp ert företags tjänster eller produkter på både webb och sociala kanaler. Fotograferingen för både privatpersoner och företag.

WEBB & SOCIALA MEDIER

Syns du inte finns du inte!

Att synas på webben är viktigt i dagens läge. YadeArt hjälper dig att ta fram en responsiv hemsida i WordPress som passar just ditt ändamål. Med hjälp av samarbetspartners kan vi ta fram allt från en enkel hemsida med några få undersidor till en mer avancerad hemsida med avancerade funktioner. Vi kan även hjälpa ert företag med formgivning av t.ex. annonsmaterial eller kampanjer till sociala medier samt fotografering.

Hemsida Pacos