PROFILERING

Hur vill du att dina kunder ska uppfatta ditt företag?

En tilltalande grafisk identitet som återspeglar sig i all media ökar företagets trovärdighet. Den grafiska identiteten är företagets ansikte utåt. YadeArt hjälper till med hela paketet. Från Logotyp till en komplett grafisk profil.

PRINT

Med den grafiska profilen som grund tar vi fram en tilltalande representation av ditt företag i fysisk form. Allt från broschyrer, foldrar, visitkort, förpackningar – till större trycksaker såsom rolluper, skyltar, affischer, bilfolieringar och mycket mer!

Till dig som privatperson kan jag hjälpa till med bland annat: unika posters, inbjudningar av olika slag, program m.m.

FOTOGRAFERING

Bilder säger mer än tusen ord. I studion kan vi fota allt från produktfotograferingar till porträttfoton. En bild kan vara ett bra sätt att visa upp ert företags tjänster eller produkter på både webb och sociala kanaler. Fotograferingen för både privatpersoner och företag.

WEBB & SOCIALA MEDIER

Att synas på webben är viktigt i dagens läge. YadeArt hjälper dig att ta fram en responsiv hemsida i WordPress som passar just ditt ändamål. Vi kan även hjälpa ert företag med formgivning av t.ex. annonsmaterial eller kampanjer till sociala medier. 

100% NÖJDHETS GARANTI

PERSONLIG SERVICE

SNABBA OFFERTER

ETT FÖRETAG MED STOR PASSION FÖR FOTO & FORMGIVNING.

YadeArt med säte i Dalarnas hjärta Falun. Ägs och drivs av mig, Emma. Med en examen i Grafisk design och ett antal år inom branschen i bagaget – var det dags för mig att följa mina drömmar och starta eget bolag. Efter många år med satsning på innebandy och spel i högsta ligan har jag förstått att teamwork är nyckeln till framgång.

I min design & fotostudio uppe på på Ingarvet släpps kreativiteten lös. Välkommen in på ett förutsättningslöst möte där vi kan bolla ideér och komma på något riktigt bra tillsammans.

HÖR AV DIG!

Så kommer vi på något riktigt bra tillsammans!
KONTAKT